ANWB Autoverkoopservice

De ANWB autoverkoopservice is een inkoop website van de ANWB die samenwerkt met Autorola. Je auto indienen bij deze website kost eenmalig €29,95. Je auto wordt dan zichtbaar voor meer dan 70.000 inkopers in heel Europa. Deze hebben allemaal de mogelijkheid om te bieden. Het hoogste bod wordt naar jou toe gemaild. Deze kun je accepteren of afslaan, het is dus geheel vrijblijvend.

Over ANWB autoverkoopservice

ANWB is waarschijnlijk het meest bekende bedrijf in het rijtje van de auto opkoop sites welke in Nederlander actief is. Wat voornamelijk komt door de andere diensten als de pech hulp of de ANWB winkels welke overal in Nederland zitten. De autoverkoopservice van de ANWB is speciaal opgericht om auto’s in te kopen. Maar hoe werkt het proces van de ANWB precies? Wij leggen het hier uit.

Informatie & Proces ANWB auto verkoop service

De dienst is inmiddels aardig populair onder particulieren. Het proces werkt namelijk ook vrij eenvoudig. Ten eerste vul je de kenteken van de auto in en de huidige kilometerstand, en daarnaast voegt u zes foto’s toe van de auto en eventueel foto’s van schade aan het voertuig. Waarna u een bod kunt op vragen. Hierna krijgt u een bod toegewezen van de ANWB binnen een kort tijdsbestek. Op basis van dit bod kunt u een afspraak maken met de ANWB om de auto te verkopen. Het inleverpunt van de ANWB auto service zit in Nieuwegein. Dit is een nadeel tegenover andere bedrijven, de ANWB heeft slechts één inleverpunt in Nederland. Wanneer je langs komt, taxeert een medewerkers van de ANWB de auto waarna je binnen 30 minuten een gegarandeerd bod krijgt. Welke je vrijblijvend kan accepteren of weigeren. Het voordeel van de service van de ANWB autoverkoop is dat het geld dezelfde dag nog wordt overgemaakt indien je akkoord gaat. Sneller kun je je auto niet verkopen en het geld binnen hebben. Dit is een voordeel van deze autoverkoop service tegenover anderen.

Het bod dat je binnenkrijgt is 3 werkdagen geldig, dit is de tijd waarin je moet beslissen of je akkoord gaat of het wilt weigeren. Waar de ANWB in verschilt met andere auto koop sites is dat het veruit het grootste netwerk van autobedrijven heeft, uiteraard opgebouwd door de vele jaren dat het al actief is in Nederland. Het heeft een netwerk van meer dan 70.000 autobedrijven in Nederland. Binnen drie werkdagen ontvang je daarom ook altijd het hoogste bod in je mail en hoeft u zelf niet te onderhandelen.

Het verschil tussen de waarde-indicatie en de verkoopprijs is vaak verschillend. Bij een waarde-indicatie wordt schade namelijk niet meegerekend. Maar wordt er uitgegaan van de huidige kilometerstand en type auto. De verkoopprijs die u krijgt is wat u daadwerkelijk krijgt bij de verkoop van de auto

Ervaringen ANWB autoverkoopservice

De dienst wordt dagelijks door vele particulieren afgenomen. Wij doen ons best om hier reviews te verzamelen. Heb jij daarom ervaring met de service van de ANWB? Laat een reactie weten en vertel hoe het proces verliep bij jou. Door het delen van de ervaring help je andere particulieren een beter inzicht te geven en een goede keuze te maken.

(Visited 401 times, 1 visits today)