247autoverkopen.nl -  Alle informatie & Ervaringen

247Autoverkopen

Ben je in het bezit van een jongere auto of een met een lage kilometer stand (lager dan 125 000 kilometer)? Dan is 247autoverkopen de website waar jij naar opzoek bent. Het is een auto inkoop site waar jij vrijblijvend je auto op kunt verkopen. De website contacteert dealers en laat jou binnen een korte tijd weten wat het hoogste bod is. Dit bod is geheel vrijblijvend je kunt dus zelf beslissen of je het accepteert of de auto toch liever op een andere manier verkoopt.

Over 247autoverkopen

247autoverkopen.nl is inmiddels ook een bekende auto opkoper in Nederland geworden. Het bedrijf is in vergelijking tot Ikwilvanmijnautoaf.nl wellicht minder groot, maar biedt hetzelfde proces aan. Het bedrijf is gevestigd in Bilthoven en heeft een dealernetwerk over heel Nederland. Het is niet bekend hoeveel dealers er zijn aangesloten bij het netwerk van 247autoverkopen.

Informatie & Het proces van 247autoverkopen

Een auto verkopen via de website van www.247autoverkopen.nl is eenvoudig. Door middel van een kenteken geef je de gegevens van de auto door. Naast het kenteken moet je nog enkele andere gegevens invullen en uiteraard ook je eigen contact gegevens. Binnen enkele dagen krijg je al een bod via telefonisch contact. Het aanbieden van de auto is geheel vrijblijvend en kosteloos, u zit dus nooit ergens aan vast. Er zijn enkele voorwaarden om een auto in te dienen, dit is een punt waarin het verschilt met andere bedrijven die dezelfde service aanbieden. De voorwaarden zijn als volgt:

 • De auto is jonger dan 2004.
 • Het kan een sloopauto zijn.
 • Het kan een bedrijfswagen zijn.
 • Het een oudere auto is met minder dan 125.000 kilometer op de teller.
 • Het gaat om een oldtimer.
 • Het een exclusieve auto is.
 • Het om een auto gaat van een Japans merk.

De aanmelding moet altijd foto’s bevatten, ook worden auto’s zonder een onderhoudshistorie afgewezen en wanneer ze ouder zijn dan 2004 met een hoge kilometerstand is er ook geen interesse door het bedrijf.

Het voordeel van het gebruiken van de service is dat u erg snel het geld in handen kunt hebben. Bij acceptatie van het bod gaat u over tot levering van de auto waarna u het geld contant of via bankoverschrijving direct krijgt. Op deze wijze heeft u direct geld in handen. Helemaal handig als u direct op zoek bent naar een nieuw voertuig.

Het bedrijf 247 auto verkoop geeft ook aan dat na de verkoop te ondersteunen. Wanneer u vragen heeft zowel voor, tijdens of na de afhandeling, kunt u dus altijd terecht bij het bedrijf.

Ervaringen 247autoverkopen.nl

Heb jij ervaring met 247autoverkopen gehad? Laat dan een review achter hieronder. Zodat andere mensen ervaringen kunnen lezen. Vertel wat je van het proces vond, hoe het contact verliep, of je het bod aangenomen hebt en alles wat je kwijt kunt over het bedrijf. Zo help je in de toekomst mensen een betere keuze te maken wanneer zij een auto willen verkopen.

(Visited 1.518 times, 2 visits today)
Voordelen
 • Gratis & Vrijblijvend bod
 • Snel auto verkopen
 • Veilig & Betrouwbaar
 • Nadelen
 • Niet alle auto's komen in aanraking
 • 247Autoverkopen
  AUTO Ja
  motor Nee
  overige-voertuigen Nee
  schade-auto Nee
  scooter Nee
  sloop-auto Nee
  24-uur Nee
  geen-haast Ja
  minder-dan-3-dagen Ja
  betaald Nee
  gratis Ja
  gratis-vrijblijvend Ja
  247Autoverkopen Ervaringen
  247Autoverkopen
  0 Reviewer
  Gebruiker 3.8 (3 Stemmen)
  Service0
  Bodwaarde0
  Algemene beoordeling0
  Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Laat je beoordeling achter

  Ervaringen
  247Autoverkopen
  0 Reviewer
  Gebruiker 3.8 (3 Stemmen)
  Service0
  Bodwaarde0
  Algemene beoordeling0
  Wat andere gebruikers vinden Laat je beoordeling achter
  Sort by:

  Be the first to leave a review.

  {{{review.rating_comment | nl2br}}}

  Show more
  {{ pageNumber+1 }}
  Laat je beoordeling achter

  Top 3 per categorie